Links overslaan

Wie zijn wij?

Wij zijn FIRA HORSES COLLECTION
FIRA biedt beleving, inspiratie, informatie en relevante producten voor iedereen met passie voor paarden, power en beauty! Veel lef, maar bovenal een uniek concept in de paardensport. FIRA groeit en valt op door haar unieke werkwijze!
Onze slogan is niet voor niets; Uitblinkers in service! Alles doen om uiteindelijk uw klant te bedienen dat is waar wij naar streven.
Dat dromen werkelijkheid kunnen worden bewijst dit unieke concept. Zo’n 5 jaar geleden begon FIRA hun eigen paarden-bedrijf in het Gelderse Hierden. De eerste letter van hun voornamen vormt het woord FIRA. Daarnaast is FIRA een kostbare en waardevolle edelsteen van uitzonderlijke kwaliteit. Deze kwaliteit is te zien bij alles wat ze doen en maken. Als nieuwkomers in de paardenwereld merkten ze dat het lastig was om naamsbekendheid op te bouwen. Het idee ontstond om een gelijknamige kledinglijn op te zetten om de naam FIRA meer bekendheid mee te geven. Dit was een succes en er volgden meerdere collecties en inmiddels komt de 10e collectie eraan. Eind 2018 is daar een groothandel die opgericht is in 1977 in gerenommeerde ruitersportmerken aan toegevoegd als onderdeel van FIRA. Deze groothandel levert in heel Europa aan ruitersportzaken. FIRA HORSES COLLECTION heeft 15 dealerschappen van paardenmerken waaronder; Equest, Shires, Mountain Horse en Rider Pro daarom kunnen wij u een breed assortiment aan ruitersportartikelen bieden Alles voor Paard, Ruiter en Stal!
Onze service gaat absoluut verder, zo kunt u ons altijd bereiken via whatapp (0613303522), e-mail of uw telefoonnummer op de site invullen en u wordt teruggebeld! Wij helpen u graag bij uw bestelling en kunnen indien gewenst het binnen 2 uur leveren in Nederland. Wij denken graag met u mee? Hoe kunnen we samen meer traffic generen op de winkelvloer? Wij denken anders; zo hebben wij een eigen online TV kanaal en kunnen wij met onze eigen ploeg bij u komen filmen. In FIRA magazine kunt u aankondigingen doen of adverteren. Wilt u samen met ons een evenement organiseren bij u in de buurt of in de winkel neem contact met ons op.

FIRA HORSES COLLECTION
Fahrenheitstraat 2
3846BN Harderwijk
0341 413202
06 13303522
sales@fira.tv
klantenservice@fira.tv