Links overslaan

Retourbeleid

RETOUR BELEID FIRA HORSES COLLECTION DEALERS

* Niet gebruikte producten mogen alleen met schriftelijk akkoord van FIRA HORSES COLLECTION worden teruggestuurd in de originele verpakking en met originele prijskaartjes. In ieder ander geval worden de producten zonder melding geretourneerd. 

* Indien er een toezegging is om een product terug te sturen, dient dit binnen maximaal 10 werkdagen te gebeuren. Komen producten later terug, dan worden deze geretourneerd. 

* Defecte producten kunnen alleen worden omgeruild of gerepareerd nadat FIRA HORSES COLLECTION de producten beoordeeld heeft. Indien een klant een eigen beslissing maakt met betrekking tot het garantiebeleid, dan zal FIRA HORSES COLLECTION in deze niets vergoeden. 

* Artikelen dienen franco verstuurd te worden. Verzendkosten worden alleen vergoed met toezegging en er moeten verzendbewijs wordt overlegd.

* Op de ritsen van de rijlaarzen en schoenen wordt geen garantie gegeven. 

* Op elastiek van de rijlaarzen zit geen garantie. Het elastiek raakt alleen defect als de laars te strak zit.

* Ainsley zadels: Een garantie van 5 jaar op de boom en een garantie van 1 jaar op het gehele zadel met betrekking tot productiefouten. De garantie is alleen geldig indien de klant de garantiekaart met het registratienummer   en het aankoopbewijs samen met het zadel retourneert. Indien dit niet het geval is, zullen de reparatiekosten worden doorberekend aan de winkelier. 

* Rider Pro zadels: Een garantie van 5 jaar op de boom (mits goed verzorgd) en een garantie van 1 jaar op het gehele zadel met betrekking tot productiefouten. De originele aankoopbon en garantiebewijs dient overlegd te worden. 

* Voorverkoop bestellingen mogen tot maximaal tien werkdagen na de oorspronkelijke besteldatum worden geannuleerd. Daarna verplicht de winkelier zich om de bestelling volledig af te nemen en volledig te betalen. 

*Bepaalde producten zullen direct van onze leverancier naar u verstuurd worden (dit geldt o.a. voor: Stübben leerwerk, Mountain Horse en bepaalde producten van Equest en Hobo) 

* Garantie gaat te allen tijde volgens de garantie voorwaarden van de leverancier. Mailt u de klachtfoto’s, aankoopbon, en foto’s van het label naar sales@fira.tv en wij zorgen dat het product snel beoordeeld wordt. 

*Niet gebruikte producten mogen alleen met schriftelijk akkoord van de leverancier worden teruggestuurd in de originele verpakking en met originele prijskaartjes. In ieder ander geval worden de producten zonder melding geretourneerd.

*artikelen die voor u besteld worden, dienen te worden afgenomen. Deze artikelen kunnen niet geannuleerd of geretourneerd worden.

*Voor alle retouren geldt dat FIRA HORSES COLLECTION deze persoonlijk zal moeten beoordelen om tot een beslissing te kunnen komen.

*MOUNTAIN HORSE GARANTIE: Mountain Horse-producten zijn volledig gegarandeerd tegen alle fabricage- en materiaalfouten gedurende ongeveer één jaar vanaf de aankoopdatum bij aankoop via een erkende Mountain Horse-dealer. Deze garantie dekt geen schade veroorzaakt door onjuist gebruik of zorg en ongelukken. Item moet worden teruggestuurd naar de originele plaats van aankoop voor terugbetaling, creditering  reparatie of omruiling. De originele bon / aankoopbewijs is noodzakelijk voor alle claims. Retourzendingen of beurzen zijn onderhevig aan het ruil / retourbeleid van de verkoper. Uitverkoopartikelen of beëindigde producten komen mogelijk niet in aanmerking voor retouren, ruilen of creditering.

Retouradres

FIRA HORSES COLLECTON

Fahrenheitstraat 2

3846 BN Harderwijk