Links overslaan

Hobo

Always with you

Hobo is een Duitse schoenenmerk dat in 1982 werd gelanceerd door Ferdinand von Haeseler die in de hippische sport, evenals de chique mode-industrie erg thuis is. Hobo is een persoonlijk, compact en zeer ambitieus bedrijf met een visie op duurzaam schoeisel.
“We maken hele goede schoenen, zonder compromis.”
“Zo veelzijdig als paardensport is zo veelzijdig is het Hobo-schoenenprogramma.”
In de mode heeft Hobo een gestaag groeiende schare fans die de kwaliteit en het speciale uiterlijk van de schoenen waarderen.
Hobo-producten worden gekenmerkt door een speciale kwaliteit in innovatieve, maar ook natuurlijke materialen en een uitgebreide productie, die vooral wordt ervaren bij het dragen van de schoenen. Functionaliteit staat altijd voorop bij Hobo-schoenen, naast een stijlvol ontwerp.