Links overslaan

FIRA COLLECTION

Wens het, Droom het, Doe het!

Wat is FIRA?

Het prachtige bedrijf FIRA ligt op de Veluwe, aan de rand van het pittoreske plaatsje Hierden en vlakbij Harderwijk. Hemelsbreed ligt het op 500 meter van het Veluwemeer en op 500 meter van de grootste zandverstuiving van Europa. Een mooie omgeving. De ambitie van ons was van begin af aan duidelijk; een merk bouwen met internationale ambities in de breedte van de doelgroep (paard). Meedoen op het hoogste niveau met eigen gefokte paarden en zelf bedachten producten!

FIRA merkte al snel dat we te onbekend waren en besloten een kledinglijn ernaast te beginnen om zo meer naamsbekendheid te verkrijgen. Inmiddels komt de 8e collectie uit en vanaf dit jaar gaat FIRA echt versnellen. Binnenkort komt er een eigen FIRA magazine en zijn de eerste gesprekken gestart voor een eigen TV zender en komen er evenementen aan.

Wat betekend FIRA eigenlijk? FIRA staat voor het gezin, elke letter is een voornaam van een gezinslid! Tevens is FIRA een saffier oftewel een kostbare, waardevolle edelsteen van uitzonderlijke kwaliteit. Dit laatste ziet FIRA graag terug in alles wat ze doen, waarbij de kwaliteit dus hoog moet zijn maar de betaalbaarheid voor een grote doelgroep te bereiken is.

Inmiddels werkt FIRA samen met bekende (olympische) ruiters en amazones. FIRA sponsort veel evenementen en de naamsbekendheid groeit maar door! Qua eigen foklijnen/fokproducten ontwikkeld FIRA zich ook uitstekend, er staat een hoop talent klaar om straks de ring in te gaan en de paarden worden al verkocht in meerdere landen!

Hoe een droom dus werkelijk kan worden bewijst FIRA elke dag. FIRA denkt anders…bij elke bestelling die u plaatst krijgt u promo materialen en dit werkt uiteraard verkoop stimulerend! Verkooppunt worden? Neem contact met ons!

De slogan van FIRA is: Wens het, droom het, doe het!